تبلیغات
دنیای عکس,مدل لباس,مدل کیف,مطالب جالب و خواندنی,اخبار,محصولات بانوان,خیاطی,بدنسازی,آموزشی,چاقی,لاغری,عاشقانه,مطالب زناشویی و... - میان برهای آشپزخانه ای
 
 
تاریخ :  جمعه 13 بهمن 1391
نویسنده :  محمد هادی
هفت صبح: هنگامی که در حال درست کردن آبگوشت هستید و به طور ناگهانی آن را میسوزانید، تنها کافی است قابلمه را عوض کنید و به آشپزی ادامه دهید. میتوانید مقدار خیلی کمی به آن شکر اضافه کنید چرا که شکر موجب از بین بردن مزه سوختگی میشود.

  اگر سوپ یا خورشتتان به طور ناگهانی شور شده است، چند تکه سیب زمینی پوست کنده  داخل آن بیندازید. سیب زمینی نمک اضافی را جذب میکند. از سیب نیز میتوانید استفاده کنید اما به یاد داشته باشید که بعد از 10 دقیقه تکه های سیب را خارج کنید.

  در هنگام پختن تخم مرغ، سر انگشتی نمک به آن اضافه کنید تا مانع از شکستن پوسته های آنها شود.

  اگر برنج تان سوخته، نان لواشی را روی برنج پهن کنید و بعد از 5 تا 10 دقیقه آن را بردارید، نان بو و طعم سوختگی را از بین میبرد. به یاد داشته باشید در هنگام کشیدن برنج، قسمت سوخته پایین قابلمه را نخراشید.

میان برهای آشپزخانه ای

  برای پی بردن به تازگی تخم مرغ ها، آنها را در ظرفی پر از آب قرار دهید. تخم مرغهایی که در ته ظرف قرار میگیرند تازه هستند، تخممرغهایی که قسمت انتهای آنها به سمت بالا باشد، زیاد تازه نیستند و باید آنها را زود مصرف کرد و آنهایی که روی آب شناورند کهنه هستند.

  قبل از درست کردن ذرت بو داده روی اجاق گاز، ذرتها را به مدت 10 دقیقه در آب بخیسانید. سپس آنها را از صافی رد کنید و روی اجاق قرار دهید. رطوبت اضافه شده به دانههای ذرت موجب سریعتر آماده شدن آنها میشود و علاوه بر آن ذرتها پفدارتر میشود.

  هیچگاه موزها را در یک دسته یا در کنار میوههای دیگر نگهداری نکنید. موزها را از هم جدا کنید و هر کدام را در نقطه ای مختلف قرار دهید. موزها گازهایی آزاد میکنند که موجب سریعتر رسیدن میوه های دیگر حتی موزهای دیگر میشوند. جدا کردن آنها موجب تازه نگه داشتن آنها به مدت طولانیتری میشود.

  برای جلوگیری از جوانه زدن سیب زمینی های درون گونی، یک عدد سیب درون گونی آنها قرار دهید.

  هنگامی که گوشت را از فریزر خارج میکنید، مقداری سرکه روی آن بریزید. این کار نه تنها گوشت را ترد میکند بلکه موجب پایین آمدن دما و در نتیجه زودتر آب شدن یخ گوشت میشود.

  کندن لایه رویی پیاز موجب کاهش ریزش اشک میشود.

  برای جلوگیری از سفت شدن شکر قهوه ای کافی است داخل کیسه آن تکهای سیب یا تکه ای نان بگذارید.

  اگر به طور اتفاقی خود را در آشپزخانه سوزاندید، مقداری خردل روی ناحیه سوخته شده بپاشید. بعد از گذشت مدت زمانی درد از بین میرود. خردل مانع تاول زدن نیز میشود.


:: مرتبط با: آموزش آشپزی , اخبار و مطالب خواندنی ,
:: برچسب‌ها: آشپزی , میان بر آشپزی , ashpazi , mianbor ashpazi ,
می توانید دیدگاه خود را بنویسید
What causes pain in the back of the heel? پنجشنبه 16 شهریور 1396 03:24 ق.ظ
Wow that was odd. I just wrote an really long comment but
after I clicked submit my comment didn't show up. Grrrr...
well I'm not writing all that over again. Anyway, just
wanted to say great blog!
Can exercise increase your height? جمعه 13 مرداد 1396 08:27 ق.ظ
Keep this going please, great job!
gayeibric.wordpress.com پنجشنبه 22 تیر 1396 03:16 ق.ظ
Hi! I've been reading your blog for some time now and finally got the courage to go ahead and
give you a shout out from Austin Texas! Just wanted to tell you
keep up the good work!
http://courageousreaso7.exteen.com/ یکشنبه 21 خرداد 1396 02:16 ق.ظ
It's very straightforward to find out any topic on net as
compared to books, as I found this piece of writing at this web page.
http://plaza.rakuten.co.jp/simonnehenegar/diary/201507110001 پنجشنبه 18 خرداد 1396 07:34 ب.ظ
Thank you for the good writeup. It actually was
a enjoyment account it. Glance complicated to more delivered agreeable from you!
However, how could we keep up a correspondence?
michellwoollard.soup.io شنبه 13 خرداد 1396 12:53 ق.ظ
This info is priceless. When can I find out more?
http://ameblo.jp/ یکشنبه 31 اردیبهشت 1396 01:19 ق.ظ
I am truly grateful to the owner of this web site who has shared this enormous
paragraph at here.
Rafaela جمعه 29 اردیبهشت 1396 03:44 ق.ظ
Hello, Neat post. There's an issue along with your web site in internet explorer, could check
this? IE still is the market leader and a big element of other people will
leave out your great writing due to this problem.
tony7hinton8.exteen.com جمعه 22 اردیبهشت 1396 09:17 ق.ظ
wonderful put up, very informative. I ponder why the other specialists of
this sector do not notice this. You must continue
your writing. I'm confident, you have a huge readers' base already!
BHW چهارشنبه 6 اردیبهشت 1396 06:02 ب.ظ
I am really loving the theme/design of your weblog. Do you ever run into any browser compatibility
issues? A small number of my blog visitors have complained about my website not
operating correctly in Explorer but looks great in Firefox.

Do you have any ideas to help fix this problem?
BHW سه شنبه 29 فروردین 1396 03:52 ق.ظ
Nice post. I was checking continuously this blog
and I am impressed! Extremely helpful info specifically the last part :) I
care for such info much. I was seeking this particular information for a very long time.

Thank you and best of luck.
BHW پنجشنبه 24 فروردین 1396 02:43 ب.ظ
If you desire to increase your know-how only keep visiting
this web page and be updated with the hottest
news posted here.
BHW سه شنبه 22 فروردین 1396 08:00 ق.ظ
You could certainly see your expertise within the work
you write. The sector hopes for even more passionate writers such as you who aren't
afraid to mention how they believe. Always follow your heart.
manicure شنبه 19 فروردین 1396 01:44 ب.ظ
Hi there, just became aware of your blog through Google, and found that it's
really informative. I am gonna watch out for brussels.
I'll appreciate if you continue this in future. Lots of people
will be benefited from your writing. Cheers!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
دوستان عزیز برای مشاهده همه عکس ها و مطالب به قسمت موضوعات مراجعه فرمایید
با تشکر فراوان
  :: مدیر وب سایت : محمد هادی